Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szinkronklub

Most szólj, vagy hallgass örökre! - Kísérlet jellegű közösségi szereposztás, avagy nézői kívánságlista arról, hogy kik legyenek a következő nagyjátékfilmem magyar hangjai.

Így szeretnék lehetőséget teremteni arra, hogy a rendezői elképzelés találkozhasson a közönség igényével, megelőzendő a csalódást és az utólagos reklamációkat. Kérlek, a hozzászólásokban mondd el véleményedet arról, kit tartanál egy-egy színész legjobb magyar hangjának az alant szereplő, megjelenés előtt álló filmben. Nem ígérhetem, hogy minden kívánságot teljesítek (hiszen egy színésznek legfeljebb egy hangja lehet), de a többség akaratától csak nagyon indokolt esetben fogok eltérni. Bízom a becsületességben, a korrektségben; hogy senki nem fogja több felhasználói névvel többségivé tenni az akaratát, és hogy mindenki érvekkel támasztja alá választását.

Ezt a fórumot baráti beszélgetésnek szánom, amelyben semmi teret nem engedek becsmérlő, bántó megjegyzéseknek, még kritika címén sem. Kérlek, olyan hangvételben fogalmazd meg a véleményedet, hogy senkinek ne kelljen szégyenkeznie miatta. Elfajzás esetén törlöm a hsz-t. :)

 

Cikkek

Wild Card (Új címe: Joker)

2014.12.28

wild.jpgBúcsúztassuk az Óévet, és kezdjük 2015-öt egy közös szereposztással Jason Statham új filmjéhez! BUÉK!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Szinkronklub | Hozzászólások: 50

Lucy

2014.06.21

lucy.jpgEgy átlagos ember az agy kapacitásának mindössze 10 %-át használja. Képzeld el, mire lenne képes 100 %-kal! Luc Besson elképzelte...

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Szinkronklub | Hozzászólások: 22

Herkules (Hercules)

2014.05.30

herc.jpg Mindenkinek köszönöm az aktivitását és a kreativitását. A szereposztás eldőlt, s bár jórészt a többség akarata érvényesült, remélem, mindenki elégedett lesz közös munkánkkal. :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Szinkronklub | Hozzászólások: 30