Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fontos közlemény

2011.08.07

 

Az Óvónők Országos Szövetsége az alábbi példa alapján javasolja megvilágítani a relativitás lényegét a nagycsoportosok körében: ha 400 ezren tüntetnek a kormány mellett, az sok. De ha ez az összes, az kevés.

*

Valóra válhat Mesterházy Attila gyerekkori álma. Ha továbbra is jól tűri a súlytalanságot, ő lehet a következő magyar űrhajós.

*

I. (első) alkotmánykiegészítés: A költségvetési szervek törvényességi felügyeletét a mindenkori legfőbb ügyész, Dr. Polt Péter látja el.

*

A Mézesmadzaggyártók Szövetsége ma közleményben tudatta, hogy a honi piac átstrukturálódása következtében mától az összes gyártósorukon spanyolcsizmát állítanak elő.

*

December 6-án, szombaton celebfesztivál lesz a Kárpát-medencei játszóházban. A rendezvényen fellép mintegy 9 999 987 magyar híresség. A szervezők szeretettel várják a maradék 13 névtelen kis senkit a közönség soraiba.

*

Új magyar játékfilm készül, 40 kereskedelmi bank támogatásával, melyek mindegyike nevének feltüntetését kéri a főcímen! Az MMKA az Ali baba és a negyven rabló c. forgatókönyv megfilmesítését támogatja.

*

Az Oktatási Minisztérium leiratban kötelezte az irodalomtanárokat arra, hogy ha a diákok a "király" szót honi viszonylatban jelzőként használják, azt hullámos vonallal húzzák alá, és javítsák "köztársasági elnök"-re.

*

A társadalom gyors elöregedését jelzi, hogy egyre többen utaznak ingyenesen a BKV járművein.

*

Tekintettel a magyar vállalkozások megnövekedett tőkeigényére, a kereskedelmi bankok támogatásával újra kiadják Marx A tőke c. művét.

*

A Centrum Parkolási Társaság új automatákat helyezett ki az utcákra. A gép mostantól eleve csak büntetőcédulákat ad ki.

*

A MOL közleménye szerint az üzemanyagárak változása már nem a kőolaj világpiaci árától, hanem Csányi Sándor részvényvásárlásaitól függ.

*

Eddig nem tisztázott műszaki hiba miatt 2 órás mentelmi jog kimaradás volt a Parlamentben.
Az állam letette az óvadékot a honatyákért.

*

Magára talál az MDF!
Dávid Ibolya kétórás négyszemközti megbeszélést folytatott Erwin Koeman szövetségi kapitánnyal. A megbeszélés után közös közleményben tanúsították, hogy Dávid Ibolya most már ért a futballhoz.

*

A Magyar Artistaszövetség emlékplakettet adományozott az Országgyűlésnek, mellyel a képviselők és politikusok húsz éve tartó bohócmutatványát ismerte el.

*

A Magyar Cirkuszművészek Szövetsége elutasította a Kormány felvételi kérelmét az illuzionista tagozatba azzal az indokkal, hogy a kormányzottaknak már nincsenek illúzióik.

*

Tudományos szenzáció!
Új elemmel bővült a káosz-elmélet! Kutatók megfigyelték, hogy egy rendszer entrópiája nagymértékben növekszik, ha egynél több nő tartózkodik a rendszerben egyidőben.

*

Univerzális távirányítót hozott forgalomba egy nagycsaládos apuka, amellyel le lehet halkítani, vagy ki lehet kapcsolni a bőgő gyerekeket is.

*

A Magyar Prostituáltak Érdekvédelmi Szövetsége a budai vár tövébe telepítette külföldi turistákra specializálódott, kihelyezett tagozatát, Budavári Csikló néven.
A szolgáltatás igénybevételére a BKV bérlet nem jogosít.

*

Elméleti fizikusok úgy vélik, hogy egyes képviselők pártok közötti mozgása bizonyíték a féregjáratok létezésére.

*

Vallásszociológusok megerősítették a régi feltételezést, miszerint a muszlim emberek szomorúságának a vallás az oka. Már gyerekkorukban szembesülnek a tiltással: Ne nevess! Korán.

*

Schmitt Pál köztársasági elnök elismerését fejezte ki Budapest lakosainak, akik Demszky Gábor világvárost építő törekvései ellenére képesek élni és közlekedni a fővárosban.

*

Tüntetést szerveznek a roma szervezetek az Országház elé, jogaik érvényesítésére. Kolompár Orbán a sajtónak kifejtette, hogy mozgalmuk igazságos és méltányos ellentételezést követel a munkához való jogról történt lemondásukért.

*

Megtagadta a Találmányi Hivatal a golyósceruza szabadalmi bejegyzését azzal az indokkal, hogy minden férfinak természettől fogva van golyós cerkája.

*

Erwin Koeman szövetségi kapitány az erőnléti edzésprogram keretében bordéyházba vitte a válogatott keret tagjait. A jó hangulatú este végén nem kellett fizetni, mert a fiúknak egyetlen helyzetet sem sikerült érvényesíteniük.

*

Demszky Gábor arra kérte a kereskedelmi bankok képviselőit, hogy vizsgálják meg a BKV-vonaljegy vásárlására nyújtandó banki hitel bevezetésének pénzügyi feltételeit.

*

Bandába verődött fiatalok támadtak rá és vertek meg brutálisan egy békésen sétálgató 15 éves roma fiatalembert, majd elvették tőle a mobiltelefonjaikat.

*

A Baleseti Sebészeten életmentő műtétet hajtottak végre azon a rendőrzászlóson, aki a lottószelvény kitöltése közben lóherét morzsolgatott, de a ló homlokon rúgta.

*

A Magyar Agykontroll Társaság bemutatta a "Hogyan menjünk le alfába?" programjuk béta verzióját.

*

A budaörsi önkormányzat az iskoláztatási program keretében ingyenes tankönyvcsomagokat osztott szét a legrászorultabb gyerekek között. Az aggodalmas pedagógusok túl súlyosnak találták a csomagot, ezért arra kérték a tanulókat, mobiltelefonon hívják fel a szüleiket, hogy menjenek értük autóval.

*

Orbán Viktor tegnap közleményben tudatta, hogy amennyiben az Országgyűlés nem szavazza meg a programját, kész elvetni.
Török Gábor politológus értelmezése szerint félő, hogy ez azt jelenti, hogy Orbán Viktor az Országgyűlést kész elvetni.

*

Egy amerikai kutatócsoport megállapította, hogy a nők azért élnek tovább, mert a menzesszel vasat ürítenek. A vas a szervezetre káros szabad gyökök kialakulásának egyik fő felelőse.
A férfiak azért halnak meg hamarabb, mert ugyanezen időszak alatt nemhogy a szabad gyökökkel, a szabad gyíkokkal se tudnak mit kezdeni.

*

A Magyar Könyvterjesztők Szövetsége közleményben tudatta, hogy az "AIDS, korunk pestise"-t nem ők terjesztik.

*

Tegnap este egy 35 éves hirtelenszőke nő hirtelen felindulásból elkövetett öngyilkossági szándékkal felmászott a Szabadság híd egyik turuljára. A kirendelt pszichológusnak végül sikerült lebeszélnie az ugrásról azzal az ígérettel, hogy minden évben elviszik egy Nap körüli útra.

*

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.